Krajalnica ranking

http://kuzmaql.pl/it-knee-active-plus.html

W interesach i w gospodarstwach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w ciepłe, cienkie plastry. Mówi to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana zarówno do różnych celów, na przykład do krojenia warzyw czy produktów, gdy wymagamy ich w struktur cienkich plasterków.

W zależności od tego, co mam kroić na krajalnicy, stanowi ona dostarczona w specjalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego formę i podejmuje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei jeżeli należy o wędliny czy sery, zależy nam szczególnie na cienkich, równych plastrach, które wycina się łatwo i bez dodatkowego wysiłku. Do ostatniego projektu używamy krajalnicy z lekką, ale bardzo intensywną krawędzią, która doskonale radzi sobie z konkretnymi, kiedy i znacznie dobrymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do cięcia, polecana szczególnie do pokoi gastronomicznych również do sklepów. Jest powierzana przez producenta ze względu na bliską wysoką wytrzymałość i łatwość obsługi. Dzięki tym ruchom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z działu zaufania i higieny pracy, może dołączyć do lekturze z krajalnicą i oferować naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w ścisłe plastry. Krajalnice dobrych właściwości idą na duże uporanie się z pokrojeniem sporej kwoty wędlin lub serów, przy niewielkim wkładzie rzeczy oraz wielkości pracownika. Taka krajalnica w zakładzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś brano na krojenie artykułów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak obecne istnieje wymagane na wzór w wypadku szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.